سئوی کلاه سیاه

ظاهر شدن در نتایج جستجو برای رشد کسب و کار بسیار مهم است، اما یک روش درست و یک روش نادرست برای بهینه سازی موتور جستجو وجود دارد. سئوی کلاه سیاه یک روش نادرست سئو به شمار می آید. کلاه سیاه به جای سئو برای کاربر ، به دنبال حل الگوریتم های موتور جستجو است.

استفاده مداوم از تکنیک های سئوی کلاه سیاه احتمالاً به جای بهبود سایت شما به حضور شما در موتورهای جستجو آسیب می رساند.

اگر تازه وارد فضای موتور جستجو شده اید باید بدانید هدف موتور جستجوی گوگل ارائه بهترین نتایج در هنگام جستجو می باشد. موتورهای جستجو میخواهند مردم تجربه ی جستجو خوبی داشته باشند و از عدم نتایج اسپم مطمئن باشند، آنها اینکار را به طورخودکار و از طریق الگوریتم ها و یا اقدامات دستی انجام می دهند که هدف آنها شناسایی و مجازات افرادیست که سئو مشکوک انجام می دهند.

الگوریتم های موتور جستجو با گذشت زمان پیچیده تر شده اند ، به همین دلیل باید از سئوی کلاه سیاه به هر قیمت خودداری کنید. سئوی کلاه سفید روشی بسیار بهتر برای بهینه سازی موتورهای جستجو است. این رویکرد اخلاقی تر است زیرا مطابق قوانین و دستورالعمل های تعیین شده توسط موتورهای جستجوست.

سئو کلاه سفید شامل ایجاد محتوای با کیفیت و تجربه بهتر برای افرادیست که از سایت شما بازدید می کنند.

تکنیک های سئوی کلاه سیاه که موجب جریمه سایت میشوند

سئوی کلاه سیاه روش های زود بازده هستند و افرادی که از این روش استفاده می کنند درمدت زمان کوتاهی در نتایج اول گوگل قرار می گیرند ولی ریسک بالایی را می پذیرند.

این روش برای کسانی مفید است که به هر دلیلی قصد حضور سریع و کوتاه مدت در وب را دارند و به عواقب کار و افت رتبه و حذف سایت از گوگل اهمیت نمی دهند. کلاه سیاه ها بر این باورند که به هر قیمتی شده به رتبه اول گوگل برسند و به عواقب آن فکر نمی کنند.

افرادی که از روشهای کلاه سیاه استفاده می کنند برای بالا آمدن در نتایج جستجو از هیچ اقدامی دریغ نمی کنند و شعار معروفی دارند: هدف وسیله را توجیه می کند. ولی برعکس آنها کلاه سفیدها ترجیح می دهند تحت قوانین منتشر شده گوگل عمل کنند و معتقدند که دور زدن برای مدت کوتاهی نتیجه می دهد.

جریمه های گوگل در صورت استفاده از کلاه سیاه:

موتور جستجو گوگل تلاش می کند تا بهترین نتایج را به کاربران خود نمایش دهد. هدف گوگل این است تا در نتایج جستجوی شما، هرزنامه و لینک های بی ربط وجود نداشته باشند. تمام تلاش گوگل در این مورد، تشخیص و جریمه کسانی است که تحت عنوان کلاه سیاه، کلاهبرداری می کنند. این جریمه شامل موارد جبران ناپذیر زیر است:

  • کاهش شدید رتبه سایت
  • حذف همیشگی سایت
  • خروج دامنه از کنترل شما

الگوریتم های گوگل روز به روز دقیق تر و پیچیده تر می شوند و تمام روشهای سئوی کلاه سیاه را تشخیص می دهند. بنابراین نباید در سئو سایت خود از کلاه سیاه استفاده کنید.

تکنیک سئو کلاه سیاه ( سئو سیاه در برابر سئو سفید)

سئوی کلاه سیاه مخالف دستورالعمل های تعیین شده توسط موتورهای جستجو است و آنها را برای دستیابی به رتبه های بالاتر دستکاری می کند. این کار می تواند منجر به پاک شدن کامل شما از نتایج جستجو یا به دست آوردن موقعیت پایین تر شود. سئو کلاه سفید یک روش اخلاقی تر برای انجام سئو با ایجاد محتوای با کیفیت و یک تجربه کاربری خوب است.

در این مقاله آموزش سئو توضیح داده شده است که تکنیک های سئوی کلاه سیاه چیست، بنابراین می توانید در هنگام اجرا استراتژی جستجوی ارگانیک خود از آنها جلوگیری کنید.

لینک سازی غیر طبیعی Link schemes

به طور کلی فرآیند «لینک سازی» جز سئو کلاه سیاه است چون اساسا گوگل با «ساخت» لینک مشکل دارد! به عقیده گوگل، محتوای شما باید آنقدر مفید باشد تا خود افراد با میل خود به شما لینک بدهند.

بنابراین به هر شکلی که برای خود لینک بسازید، در واقع از سئو کلاه سیاه استفاده کرده اید. اما مشاهده می کنید که در ایران تقریبا ۱۰۰% سایت ها برای خود لینک می سازند.

اما توجه کنید که همیشه اینقدر راحت نمی توانیم درباره لینک بیلدینگ صحبت کنیم و از آن نترسیم!! برخی از روش های لینک بیلدینگ از بقیه آنها خطرناک تر بوده و احتمال شناسایی توسط گوگل و جریمه شدن را افزایش می دهد :

  • تبادل لینک
  • خرید بک لینک
  • دریافت بک لینک از سایدبار یا فوتر
  • دریافت لینک به تعداد زیاد در مدت زمان کم
  • دریافت بک لینک زیاد از دایرکتوری ها
  • دریافت بک لینک زیاد از کامنت ها
  • ساخت PBN ها
  • و …

تولید محتوای اتوماتیک Automatic generated content

یکی از تکنیک های سئو کلاه سیاه، تولید و انتشار محتوای اتوماتیک است. محتوای اتوماتیک یعنی متن هایی که خودشان بصورت خودکار ساخته می شوند و معمولا نظارت یک انسان بر روی آنها نیست.
این گونه محتواها معمولا مفهوم و معنی خاصی برای یک کاربر ندارد و به شدت برای کلمه کلیدی بهینه سازی شده اند.

نمونه هایی از محتوای اتوماتیک از نظر گوگل به شرح زیر است:

  • متن ترجمه شده توسط برنامه یا مترجم گوگل که هیچ گونه بازبینی و بازنویسی بر روی آن انجام نشده است.
  • محتوای جمع آوری شده از طریق RSS سایت های دیگر یا نتایج جستجوی گوگل.
  • جمع آوری و ترکیب محتوا از چند سایت بدون بازنگری و بازنویسی توسط یک انسان.
  • محتوایی که به صورت خودکار و با جایگزینی کلمات هم معنی تولید شده و مفهوم آن برای کاربر قابل درک نیست.

ریدایرکت های مخفیانه Sneaky redirect

ریدایرکت کردن یک صفحه موجب میشود کاربر بدون اطلاع به آدرس دیگری ارجاع داده شود. دلایل زیادی برای ریدایرکت کردن یک صفحه وجود دارد که اتفاقا بسیار کاربردی و مثبت هستند و موجب جریمه سایت توسط گوگل نمیشوند. بعنوان مثال صفحاتی که آدرس آنها تغییر کرده یا به کلی حذف شده اند به وسیله Redirect به آدرس جدید خود ارجاع داده میشوند.

ولی برخی از روش ها برای فریب گوگل طراحی شده اند که موجب میشوند محتوای نمایش داده شده به کاربر با محتوایی که در دسترس گوگل قرار میگیرد متفاوت باشد.

در تکنیک Sneaky Redirect زمانی که ربات گوگل وارد صفحه میشود به یک آدرس بهینه شده برای کلمه هدف ارجاع داده میشود ولی اگر همان صفحه توسط کاربر باز شود محتوای مورد نظر مدیر سایت نمایش داده می شود. در این شرایط گوگل صفحه اصلی که کاربران مشاهده میکنند را ایندکس خواهد کرد و به ریدایرکت انجام شده توجهی نمی کند.

گوگل به دو مورد مشخص برای تکنیک Sneaky redirect اشاره کرده است که عبارتند از:

محتوای نشان داده شده به گوگل در صفحه موجود است ولی کاربر به آدرس دیگری ریدایرکت میشود.

کاربرانی که با موبایل وارد میشوند محتوایی متفاوت از نسخه دسکتاپ مشاهده میکنند یا به آدرس دیگری از یک سایت اسپمر منتقل میشوند.

این روش کاملا برای گوگل قابل شناسایی بوده و به سرعت سایت شما را جریمه خواهد کرد. افراد کمی هستند که از این روش برای بهبود سئو استفاده میکنند و معمولا سایت هایی که هک شده باشند با مشکلاتی از این دست مواجه میشوند.

حالا وقتشه! این مطلب را هم بخوانید
بهترین زمان برای پست گذاشتن در شبکه های اجتماعی

تکنیک پنهان کاری Cloaking

در این روش محتوایی که ربات گوگل در سایت شما مشاهده می کند با محتوایی که کاربر می بیند متفاوت است.

به عنوان مثال هنگامی که ربات گوگل وارد سایت شما می شود، یک محتوای با کیفیت همراه با تصویر و ویدیو می بیند اما هنگامی که کاربر وارد صفحه می شود محتوا به کلی تغییر کرده است!

معمولا هکرها از این روش استفاده می کنند. به این ترتیب که محتوای مدنظر خود را به گوگل نشان می دهند که در این محتوای برای خود لینک سازی های مخصوصی انجام داده اند، اما مدیر سایت و سایر کاربران چیزی نمی بینند!

محتوا یا لینک پنهان

اگر جز آن دسته از افرادی باشید که چراغ سبز افزونه Yoast برای شما حیاتی باشد، می توانید به این تکنیک خطرناک متوسل شوید!!

طبق تجربه، گاهی اوقات اگر بخواهید محتوا را برای کاربر بنویسید، لازم است که یک سری تغییرات در آن بدهیم که متاسفانه سبب زرد یا قرمز شدن چراغ یوآست می شود!

اشتباهی که خیلی ها انجام میدهند این است که خوانایی محتوا را تغییر دهند تا فقط چراغ یوآست سبز شود! اما سئوکاران کلاه سیاه روش های بهتری دارند! آنها محتوایی بهینه شده برای گوگل می نویسند و آن را به روش های زیر مخفی می کنند :

  • استفاده از متن سفید بر روی زمینه سفید
  • استفاده از سایز فونت 0
  • مخفی کردن لینک ها در کاراکترهای کوچک مانند نقطه
  • و …

البته خوشحال نباشید که برای مشکلتان راه حلی پیدا شده است! گوگل به دلیل دسترسی به فایل های css صفحه، خیلی راحت این موارد را تشخیص داده و شما را جریمه می کند.

صفحات مشابه یا Doorway Pages

در تکنیک Doorway شما چندین دامنه متفاوت برای یک یا چند کلمه کلیدی هدف خود می سازید و در نهایت همه آنها به یک سایت ارجاع داده میشوند.

این تکنیک حتی در یک سایت نیز ممکن است اجرا شود، به این صورت که شما برای یک عبارت هدف چندین صفحه متفاوت می سازید که هرکدام تغییر کمی در کلمه کلیدی هدف خود داشته و در نهایت همگی کاربر را به یک صفحه خاص ارجاع میدهند. بله درست حدس زدید برچسب گذاری!

برچسب گذاری یکی از روش های بسیار موثر برای بهبود سئو سایت است ولی استفاده نادرست از آن میتواند موجب جریمه سایت شما شود. استفاده از برچسب های زیاد و عبارات نزدیک به هم عملا صفحاتی با هدف گذاری های مشابه و محتوای یکسان ایجاد میکند که از نظر گوگل اسپم شناخته میشود.

محتوای دزدیده شده Scraped Content

الگوریتم پاندا گوگل شدیدا مراقب است تا مبادا محتوای کپی به صفحه اول گوگل راه پیدا کند!
بنابراین اگر جز آن دسته از وبمسترهایی هستید که حوصله تولید محتوا ندارید، بدانید که جریمه گوگل در کمین است!
سعی کنید همیشه و در هر شرایطی محتوای شما یونیک، نسبتا طولانی و با کیفیت باشد.

استفاده بیش از حد از کلمه کلیدی Keyword Stuffing

این تکنیک که قبلا خیلی کاربردی بود، امروزه نه تنها هیچ کاربردی ندارد بلکه باعث جریمه سایت می شود. گوگل برای هر کلمه کلیدی یک چگالی مصرف تعیین کرده است که بین 1 تا 3 درصد در هر صفحه می باشد. به کار بردن زیادی آن، باعث می شود که گوگل گمان کند، شما قصد دارید با این روش تمام ترافیک را به سمت خود جذب کنید و هیچ محتوای باارزشی ندارید، از این رو سایتتان را جریمه خواهد کرد و شما را جزو استفاده کنندگان سئوی کلاه سیاه قرار می دهد.

سئوی کلاه سیاه

رفتار مشکوک در صفحه Malicious behavior

بسیاری از صفحات اینترنتی، بویژه آنهایی که به هر طریق هک شده باشند رفتارهایی آزاردهنده و بدون اجازه کاربر انجام میدهند. برخی از رفتارهای مشکوک از نظر گوگل عبارتند از:

  • باز کردن پاپ یا تبلیغات بسیار بعد از کلیک کاربر بر روی بخشی از صفحه یا با ورود به صفحه.
  • انتقال خودکار کاربر به سایت ها یا نرم افزارهای دیگر مانند تلگرام.
  • دانلود خودکار فایل بر روی سیستم کاربر بدون کسب اجازه.
  • نصب ویروس یا تروجان بر روی سیستم کاربر.
  • تغییر homepage مرورگر کاربر یا تغییر تنظیمات مرورگر.

کامنت های اسپم

حتما تا به حال مشاهده کرده اید که افرادی زیر پست های شما کامنت گذاری می کنند یا لینک های سایت خود را قرار می دهند که از نظر محتوا و موضوع هیچ ارتباطی با سایت شما ندارند.

همچنین ممکن است که خود شما این کار را انجام بدهید. باید گفت چنین کامنت هایی را ” کامنت اسپم” می گویند. کامنت اسپم یکی دیگر از تکنیک های سئوی کلاه سیاه است که افراد اغلب فکر می کنند، برروی سایت تاثیر مثبت دارد.

اگر شما کامنت های بلاگ سایت خود را بدون بررسی تایید کنید که نمایش داده شود، ممکن است که لینک های اسپم و مخرب قرار بگیرد که این مساله تاثیر منفی برروی سایت شما خواهد گذاشت و همچنین باعث می شود که جلوه بلاگ شما در بین بقیه کاربران تخریب گردد.

معرفی سایت های اسپمر به گوگل

اگر شما سایت هایی را می شناسید که استانداردهای گوگل را رعایت نکرده اند ولی همچنان جایگاه مناسبی در نتایج دارند به این معنی است که الگوریتم ها قادر به شناسایی این رفتار نبوده اند. به همین منظور بخشی برای معرفی سایت های اسپمر به گوگل در نظر گرفته شده است که با مراجعه به صفحه Spam Report قابل دسترسی است.

با ارسال درخواست شما این صفحه توسط یک انسان بررسی شده و در صورتیکه قوانین مبارزه با اسپم گوگل را نقض کرده باشد با جریمه مواجه خواهد شد. البته جریمه دستی همواره به معنی حذف کلی صفحه از ایندکس گوگل نیست و در بسیاری موارد همراه با کاهش رتبه همراه است.

Typosquatting or URL Hijacking

در این روش سعی می شود بر اساس خطاهای تایپی نام تجاری یا برند یک شرکت، دامنه های مخربی را ایجاد کنند تا هنگام جستجوی آن برند ها، سایت آن ها هم جز نتایج گوگل باشد این تکنیک سیاه اما خلاقانه هدفی جز سود بردن از نام و شهرت آن شرکت را ندارد. این روش جز خطرناک ترین متدهای سئوی کلاه سیاه است چون امکان شکایت از طرف برند مربوطه وجود دارد.

چرا باید از سئو سیاه جلوگیری کنید

اگرچه سئو کلاه سیاه غیرقانونی نیست، اما دستورالعملهایی که توسط موتور جستجو برای مدیران وب تعیین شده را نقض می کند. این بدان معناست که اگر مشغول سئوی کلاه سیاه هستید، باید مجازات انرا ببینید. گرفتن یک مجازات از موتورهای جستجو باعث می شود وب سایت شما در نتایج جستجو پایین بیاید و یا می تواند کاملاً حذف شود. این بدان معناست که وب سایت شما ترافیک کمتری به دست می آورد و درنهایت مشتری کمتری نیز خواهید داشت.

بدون شک SEO کلاه سیاه کار پر ریسکی است که ارزش استفاده ندارد.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ارتباط با ما

شماره ثابت: 1586186-0910
شماره همراه: 1586186-0910
ساعات پاسخگویی: 10 الی 20

آدرس: میدان ولیعصر
لطفا بدون هماهنگی قبلی از مراجعه حضوری خودداری نمایید.
X
question